OVO JE VELIKI KOMPLIMENT, MODRIĆA NAHVALIO VELIKI RIVAL! ‘Modrić je jedan od najboljih veznjaka koji postoji’

Guliver image

Veliki bivši veznjak Barcelone i španjolske reprezentacije Andres Iniesta u 38. godini igra za japanski Vissel Kobe u koji je preselio prije četiri godine.

Iniesta je za Furiju igrao od 2006. do 2018. i osvojio dva Europska prvenstva i jedno Svjetsko. U 131 nastupu zabio je 13 golova, a u reprezentativnu mirovinu otišao je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Za vrijeme igranja u Europi Iniesta se u nizu navrata nadmetao s Lukom Modrićem iz Real Madrida u najvećem svjetskom derbiju el clasicu. O našem nogometnom maestru Iniesta ma samo riječi hvale. “Mi smo igrači različitih profila, ali u isto vrijeme slični po poziciji na terenu, koncepciji igre, baratanju loptom… On je jedan od najboljih veznjaka koji postoji i jedan od najboljih ikad. On je referentna točka svoje momčadi i nije lako provesti toliko godina u klubu poput Reala radeći razliku”, rekao je Iniesta za As. Potom je jako nahvalio legendarni Realov trojac.

“Taj madridski trozubac Casemiro – Kroos – Modrić jedan je od najboljih ikad koji je postojao. Osvojili su puno titula i bez sumnje su jedni od najboljih, baš kao i mi u Barceloni. Uživanje igrajući uz Xavija i Busquetsa više nikad nisam doživio.”

Facebook CommentsLoading...
DIJELI