OVO POSTAJE BOLESNO: Kinezi za Ronalda nude 200 milijuna eura, a nećete vjerovati koliko bi mogao zarađivati!

Twitter

Misteriozni kineski bogataši spremni su iskrcati 200 milijuna eura Realu, a Ronaldo bi godišnje trebao zarađivati perverznih...

Ako ste mislili da su transferi Hulka, Lavezzija, Teveza, Oscara i ostalih kvazi zvijezda u Kinu prenapuhani ili žargonski rečeno ‘bolesni’, kako ćete onda onda okarakterizirati mogući transfer Cristiana Ronalda? Naime, portugalska A Bola zakotrljala je priču, a madridski AS samo ju je ‘potpalio’ tvrdnjom da su Kinezi zaista zainteresirani za Ronalda i da su spremni ponuditi 200 milijuna eura Realu.

Dakle, misteriozni kineski bogataši spremni su iskrcati 200 milijuna eura Realu, a Ronaldo bi godišnje trebao zarađivati perverznih 120 milijuna eura. O tome da bi svi rekordi u odštetama i plaćama ikad bili srušeni, ne treba ni pričati, a zanimljivo je naglasiti kako bi Ronaldo u Kini zarađivao čak šest puta više nego što zarađuje u Realu.

Kao što smo kazali, portugalski list prvi je zakuhao stvar, a nakon što ju je objeručke prigrlio AS, novinari su upitali Ronalda je li moguć transfer. Ovaj im je potom rasplio maštu rekvaši da je “sve moguće”, a AS je u petak otišao korak dalje.

Naime, na naslovnicu su stavili da Kinezi nude 200 milijuna eura u tekstu tvrde kako se “kineski nogomet vraća u utrku za Ronaldom” i kako je “njegova predstava u finalu Lige prvaka i sjajna sezone natjerala misteriozne bogataša iz za sada nepoznatog kluba da pokušaju dovući Ronalda u Kinu”.

AS tvrdi kako će kineska delegacija već sljedećeg tjedna doći u Madrid i staviti pred Florentina Pereza spomenutu svotu novca, kako bi im zaista dokazali da misle ozbiljno.



No, valjda se tu nešto pita i Ronalda. Premda Cristiano itekako drži do novca, statusa i bogatog ugovora, ipak je prije svega veliki sportaš i iako je u 33. godini života Ronaldo i dalje želi igrati vrhunski nogomet. Nedavno je potpisao novi ugovor s Realom do 2021. godine i ima odštetnu klauzulu od milijardu eura, a zarađuje 20-ak milijuna eura po sezoni. No, činjenica je da će ga Real kad tad morati prodati, ipak godine idu i mlađi igrači moraju preuzeti inicijativu, a ‘los blancosi’ već targetiraju Edena Hazarda kao zamjenu za Ronalda. Dakle, budu li Kinezi uporni tko zna možda im ova perverzija i uspije.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI