OVO SE NAVIJAČIMA LIVERPOOLA NEĆE SVIDJETI: De Bruyne izgovor ima – u igračima

Foto: Instagram

Zvijezda Manchester Cityja Kevin De Bruyne ocijenio je da bi trenutna sezona engleske Premier lige trebala biti poništena zbog pandemije korona virusa.  Boji se da bi moglo da dođe do masovnih ozljeda ako se bude igralo mnogo utakmica u kratkom vremenskom roku. Čelnici Premier lige danas će odlučiti o sljedećim koracima.

Sezona je zaustavljena do 30. travnja zbog pandemije, ali će taj rok biti produžen.  Vodeći je Liverpool, koji ima 25 bodova prednosti devet kola prije kraja, i trebaju mu samo dvije pobjede da bi matematički osigurao naslov. Ako se sezona poništi, “Redsi” bi ostali bez prve titule nakon 30 godina.

“Nemam pojma da li ćemo ponovo igrati. U Engleskoj žele čekati koliko god treba prije nego što donesu odluku. Ali, kao nogometašu koji šest tjedana ne raditi ništa, normalno je da vam treba tri do četiri tjedna priprema. Ako počnemo sada, svi će biti ozlijeđeni poslije nekoliko utakmica.”, rekao je De Bruyne za belgijski “Het Laatste Nieuws”, te dodao:

“Bila bi šteta ranije završiti poslije ovako odlične sezone, ali ako bi se tako izbjegli problemi za sljedeću, to se mora učiniti.

De Bruyne je rekao da se on i njegova obitelj nalaze u samoizolaciji, pošto su mu supruga i dvoje djece bili bolesni.



“Moj najmlađi sin se razbolio, pa najstariji, a onda i supruga. Imali su simptome, ali nemam pojma da li je korona virus ili nije. U samoizolaciji smo i sada je svima ponovo dobro”, rekao je De Bruyne.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI