PA AKO JE MOGAO VILLAREAL, MOGAO JE I DINAMO! I Modri bi imali šansu protiv Arsenala! Imamo pravo maštati o tome

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Eh da, klub koji je eliminirao Dinamo u četvrtfinalu Europske lige igrati će u finalu tog natjecanja. Posve zasluženo. K tome, Villarreal koji je, eto sad, u polufinalu preskočio Arsenal biti će jedini u društvu engleskih gorostasa. Naime, u finalu Lige prvaka igrati će Manchester City i Chelsea, a u finalu Europske lige plasirao se Manchester United i Villarreal koji je nokautirao Arsenal. Da je Arsenal prošao u finalu dva najveća nogometna natjecanja igrali bi sami Englezi…

Villarreal tako brani čast europskog nogometa.

Dinamovi navijači sada uistinu mogu malo i maštati i razmišljati kako je i njihov Dinamo mogao nadskočiti Arsenal. Zašto ne, to su lijepe maštarije, a ovakav Dinamo koji je kleknuo protiv Villarreala čak i zbog nekih nepravednih sudačkih odluka zaista bi se mogao kvalitetno suprotstaviti topnicima.

Ipak, Villarreal je fina momčad, tehnički satkana do u detalja, štono je naš Ante Budimir iz Mallorce rekao:

“Čudna je to i divna momčad. Kao udav je, sve gmiže pomalo, okolo i naokolo a potom te udavi”.



Villarreal je sad udavio i Arsenal, kao i prethodno Dinama. A Dinamo se kvalitetno odupro ovoj fantastičnoj momčadi koja preferira tehnički nogomet, s puno dodavanja, proigravanja, izmjena mjesta. Njihova lopta ne leti, ona ide po zemlji, točno, pravovremeno, u prostor. Zaista je lijepo gledati kako igra Villarreal. I zasluženo je u finalu. A izbacio je Dinamo koji je prethodno satro Tottenhama.

Završnica Europske lige zaista je bila zanimljiva, a posebno gledljiva je bila i zbog ljepote igre žute podmornice.

Nama u Hrvatskoj posebno može biti drago što je i Dinamo u toj predstavi imao jednu od glavnih uloga. I da, ponoviti ćemo, sigurni smo da bi i protiv Arsenala Dinamo bio u šansi. Maštajmo!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI