PAŠALIĆ O ODNOSU S IZBORNIKOM: ‘Čačić ima svoj put, ja imam svoj. Meni je ovako dobro’

Facebook: Mario Pašalić (Official)

Trenutno je član prve postave kod Montelle u Milanu i igra sjajno, čak i zabija, ali još uvijek nije ni blizu reprezentacije.

Mario Pašalić rano je napustio matičnu ligu, Prvu HNL i otisnuo se na težak put u Premiership. Chelsea ga je ‘seljakao’ s posdube na posudbu, a Pašalić se uredno prilagođavao i španjolskoj i francuskoj i na koncu talijanskog ligi. Trenutno je član prve postave kod Montelle u Milanu i igra sjajno, čak i zabija, ali još uvijek nije ni blizu reprezentacije.

Do sada se Pašalić najb0lje snašao u Serie A, to jest u Milanu za kojeg je već zabio četiri pogotka. Ipak, Mario je još uvijek igrač Chelseaja i pitanje je hoće li ga na koncu sezone povući ili mu produljiti posudbu, a možda ga i prodati.

“Teško je sad govoriti, sad se čeka što će ovdje biti s tim Kinezima pa se čeka Chelsea kakvi su njihovi planovi i onda naravno ako postoji zainteresiranost s obje strane, a naravno da postoji volja s moje strane, pa ćemo vidjeti na kraju sezone što će biti”, kazao je Pašalić za Dnevnik Nove TV.

U reprezentaciji ga nema i dosta je polekima oko toga zašto ga Čačić sustavno odbija pozvati. “Izbornik ima svoje viđenje, ja imam svoj put. Meni je najiskrenije ovako super. Evo zabijam već u trećoj od TOP 5 liga. Ja imam svoj put tako da što bilo, ima vremena”, kaže Pašalić.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI