PAVIĆ OSTAO BEZ POLUFINALA! Bizarna situacija direktno je utjecala na plasman drugog para

Hrvatski tenisač Mate Pavić s Brazilcem Brunom Soaresom nije se uspio plasirati u polufinale ATP završnice  u konkurenciji parova u Londonu.

Hrvat i Brazilac ostali su bez polufinala u bizarnoj kombinaciji jer je španjolsko-argentinski par Marcel Granollers – Horacio Zeballos predao austrijsko-francuskoj kombinaciji Jurgen Melzer– Edouard Roger-Vassellin kod 6-6 u prvom setu. Granollers je ozlijedio rame i nije mogao nastaviti meč.

Pavića je u polufinale vodio svaki ishod osim pobjeda para Melzer/Roger-Vasselin u dva seta, a predaja Granollersa i Zeballosa bila je ravna upravo porazu 0-2.

Pavić i Soares pobijedili su ranije Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa u tri seta  6-7(2), 6-3, 10-8 poslije sat i pol igre, ali im to nije bilo dovoljno.

Granollersa i Zeballosa će u subotu igrati protiv našeg Nikole Mektića i Wesleya Koolhofa, dok će se u drugom polufinalu sučeliti Jurgen Melzer- Edouard Roger-Vassellin protiv kombinacije Rajeev Ram/ Joe Salisbury.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI