PERIŠIĆ IMA KORONU I NEĆE IGRATI SVE DO FINALA! Tu nije kraj loših vijesti

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HNS objavio da Ivan Perišić neće igrati protiv Španjolske u osmini finala zbog pozitivnog nalaza koronavirus.

Naš ponajbolji nogometaš na ovom Euru ide u samoizolaciju, a koja će trajati najmanje – deset dana. Tako bi propustio i eventualno četvrtfinale protiv boljeg iz dvoboja Francuske i Švicarske, a ne bi bio u momčadi ni u polufinalu 6. srpnja.

Nevjerojatno težak udarac za Dalića, a koji je praktično – nezamjenjiv na svojoj poziciji.

Tko će ga zamijeniti? Koristio je Kramarića na toj poziciji, to je realno i Rebićeva pozicija, a još smo po dojmom i sjajnih nastupa Mislava Oršića i sjajnih golova – s iste pozicije u Dinamu.

Koliko je bitan za Hrvatsku potvrđuje podatak da je on prvi hrvatski nogometaš koji je zabijao golove na četiri velika zadnja natjecanja za Vatrene.



“Hrvatski nogometni savez zaprimio je tijekom večeri rezultate redovnog testiranja na virus SARS-CoV-2 koje je pokazalo da je reprezentativac Ivan Perišić pozitivan na koronavirus.

Liječnička služba reprezentacije izolirala je Ivana od drugih članova reprezentacije te je odmah detaljno o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu, uz dokaze o poštivanju svih mjera zaštite od širenja koronavirusa. Perišić će provesti 10 dana u samoizolaciji te u tom razdoblju neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije.

Svi ostali reprezentativci, članovi stožera i delegacije su negativni. Reprezentacija u 10.35 ima let iz Pule u Kopenhagen gdje u ponedjeljak 28. lipnja igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske”, objavio je HNS.

No, ako je jedan, tu priča ne mora nužno stati. Pitanje je hoće li se sad pojavljivati i drugi slučajevi, nicati kao “gljive poslije kiše”…

Bez Lovrena i Perišića. Zlobnici će možda reći da gubitak Lovrena se može lako nadoknaditi, ali što je s Perišićem…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI