PERIŠIĆ ZABIO GOL KARIJERE ALI BOLOGNA IH POTOM ŠOKIRALA! Pašalić strijelac u golijadi protiv Torina, Jurić ispustio veliku prednost

Foto: Guliver Images

Inter je u borbi za naslov prvaka i igrao je zaostalu utakmicu 20. kola Serie A  protiv Bologne. Već u trećoj minuti Nerazzurri su poveli, a strijelac je bio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Naš je reprezentativac primio loptu od svog  veznjaka Nicole Barelle, provukao ju kroz noge jednom braniču domaćeg sastava i potom neobranjivo pogodio u mrežu Skorupskog. Bio je to peti ovosezonski pogodak 33-godišnjeg Perišića.

World class from Perisic ???pic.twitter.com/Bce5GgVpUn

— III (@Semprista) April 27, 2022

Na poluvrijeme se otišlo s 1:1. Domaćin je izjednačio u 28.minuti Marko Arnautović. No Inter je doživio potpuni šok, Bologna je zabila u 82. preko Sansone za 2:1 i Inter dodatno udaljila od naslova prvaka i Milana ostavila na prvom mjestu s dva boda više od Intera.

U pravoj ljepotici od utakmice Atalanta i Torino odigrali su 4:4. Mario Pašalić zabio je za Atalantu u 78.minuti smanjivši tada na 4:3. Muriel i Pašalić majstorski su izbacili cijelu obranu torinske momčadi, a Pašalić je sam izbio pred gostujućeg vratara i lako poentirao za smanjenje prednosti. Pašalić je u 44 utakmici ove sezone zabio 12. gol za Atalantu, a ima i devet asistencija.



Do kraja je Atalanta zabila još jedan gol i stigla do boda. Marko Pjaca napustio je utakmicu Atalante i Torina već u 31. minuti susreta.

U jednom trenutku, dok je imao loptu u svom posjedu, on je samo stao, uhvatio se za koljeno te krenuo van terena, nakon čega je odmah zatražio zamjenu. Umjesto njega u igru je ušao drugi hrvatski Torinov ofenzivac, Josip Brekalo.

Atalanta se nalazi na osmome mjestu s 55 bodova, dok je Torino 11. s 44 boda.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI