PERIŠIĆEV TATA OTKRIO ŠTO SE DOGAĐALO: ‘Moj sin se nije cijepio. U subotu navečer nije se najbolje osjećao’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ivan Perišić jedan je od nogometaša koje Zlatko Dalić prve “baci” na listu, igrač koji je “udarna lokomotiva” Vatrenih. I zato je slučaj proboja koronavirusa doživio kao veliki udarac, ali onoga koga nema bez njega se mora.

Liječnička služba HNS-a čini sve kako bi se zaustavilo širenje virusa, baš kao što su rješavali i pojedinačne slučajeve tijekom Lige nacije prije nekoliko mjeseci.

Naime, nadležna epidemiološka služba procijenila je da su mjere poštivane te da osim pozitivnog Ivana Perišića, kojem je određena 10-dnevna izolacija, ostali igrači te članovi stožera i delegacije ne trebaju ići u samoizolaciju. Uefa je te zaključke očito usvojila, kao što je, primjerice, bio slučaj sa škotskim igračem Billyjem Gilmourom.

“Znam da Ivan i Lovren jučer nisu trenirali, bila je informacija da Ivan nije dobro raspoložen. Također, znam da se Ivan u subotu navečer nije najbolje osjećao, imao je onu graničnu fibru, 37 stupnjeva, nikakvih drugih posebnih znakova bolesti.”, otkrio je Ante Perišić za Sportske novosti.

Kako je Ante otkrio istom izvoru, on kaže da njegov sin nije cijepljen.



“On obožava igrati za Hrvatsku, tako je odgojen i da mu izbornik ponudi igrati jednu jedinu minutu na utakmici, on bi to bez problema prihvatio. Šteta, velika šteta je što se ovo dogodilo. Uvjeren sam da bi Ivan protiv Španjolaca odlično odigrao…Nadam se da će reprezentacija proći dalje, dao Bog da dođemo do finala pa da Ivan zaigra na toj utakmici”.
Hrvatska napada bez Ivana Perišića, šteta, ali baš kao što je tata Ante rekao, dao Bog da dođemo do finala…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI