PETEV UOČI HAJDUKA: ‘Nije na meni da komentiram odluku o Soudaniju, a Rijeka je i dalje favorit’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Najveći hrvatski derbi na rasporedu je u 22. travnja od 15 sati na maksimirskom stadionu.

Glavni trener Dinama, Ivajlo Petev održao je medijsku konferenciju uoči subotnjeg derbija s Hajdukom. Najveći hrvatski derbi na rasporedu je u 22. travnja od 15 sati na maksimirskom stadionu.

“Najveći je ovo derbi u Hrvatskoj, nadam se da će opravdati taj naziv. Očekujem bolju igru Dinama, da budemo koncentrirani svih 90 minuta. I, jedino što je bitno, da osvojimo svih tri boda. Svjesni smo da je sve u našim rukama”, započeo je trener Petev.

Koliko treneru znači pomilovanje Soudanija? “Nije moj stil da uvijek komentiram suđenje i sudačke odluke. Trener sam Dinama, samo me zanima Dinamo i ne želim komentirati suđenje. Želim samo reći da u svakoj utakmici postoje sporne situacije te da postoje odgovorni ljudi koji o tome odlučuju. Normalno da računam na Soudanija”.

Što je s Perićem je li zdrav? “Dino se oporavio, trenirao je cijeli tjedan i bit će spreman za sutra”, veli Petev.

I drugi imaju problema s ozljedama? “Imamo mali problem s Hodžićem, nakon posljednjeg treninga ćemo odlučiti. Što ako Hodžić neće igrati? Moramo naći rješenje”, komentira trener Dinama.



Što je s Ćorićem? “Bio je tjedan dana bolestan, ali trenirao je s momčadi od ponedjeljka te ćemo o njegovom nastupu odlučiti nakon zadnjeg treninga”, izjavio je Petev.

Derbi protiv Hajduka važniji je od onog s Rijekom? “Uvijek je ovaj derbi najveća utakmica u hrvatskom nogometu. Dakako, svaka utakmica je bitna, ali ovo je najveći derbi”, kaže Petev.

Tko je najopasniji kod momčadi Carrilla? “Hajduk ima dosta opasnih igrača, dobra su momčad, ali opet ponavljam, sve ovisi o nama i kako ćemo se ponašati na terenu”, kaže Petev.

Petev je debitirao baš protiv Hajduka, a tada je završilo bez golova. “Nadam se da ću ovaj put imati više sreće nego prije”, izjavio je Petev.

Je li Rijeka i dalje favorit? “Rijeka je favorit jer ima četiri boda, ali nama to ništa ne znači. Ima još dosta utakmica do kraja i ništa još nije riješeno. Moramo se koncentrirati na sebe i da pobijedimo sve do kraja. O Rijeci uopće ne želim pričati, jer je pred nama derbi s Hajdukom”, kazao je trener Dinama.

Može li trener Carillo iznenaditi taktikom? “Pretpostavljam da može, svaki trener ima svoju ideju, kako i mi tako i oni. Ipak, siguran sam da ćemo odigrati jako pametno i tražiti našu ideju”, zaključuje trener Dinama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI