PLANET BARCELONA MOŽE ODAHNUTI: Lionel Messi potpisuje novi ugovor! Napravio potez koji će oduševiti navijače

Foto: Profimedia

Friški osvajač Copa Americe Lionel Messi  i Barcelona postigli su dogovor o njegovom ostanku u Barceloni. Navijači Blau grane diljem svijeta čini se mogu odahnuti.

Argentinski nogometni čarobnjak  će potpisati novi petogodišnji ugovor s katalonskim klubom, potvrdili su izvori za ESPN.

ESPN i španjolski mediji navode da je Messi pristao na smanjenje plaće od čak 50 posto jer razumije trenutačnu financijsku situaciju u klubu i zna da mora biti primjer drugim igračima.


U ugovor je uvrštena i nova izlazna klauzula, koja iznosi 350 milijuna eura.

“Messi smatra da ima snage i energije da nastavi igrati na najvišoj razini u Barceloni još pet godina, a klub se slaže”, piše Sport i dodaje da su to detalji načelnog dogovora između Joana Laporte i Messijeva oca, koji tek trebaju pregledati Barcelonini pravni savjetnici i sam Messi, koji je na odmoru nakon osvajanja Copa Americe. No, očekuje se da se neće mijenjati ništa značajno.

Ipak, to će potrajati, a španjolski mediji pišu da produljenje neće biti službeno objavljeno ovog tjedna, nego tek krajem mjeseca.

Kao što vjerujemo znate, Lionel Messi je kompletnu profesionalnu karijeru proveo u Barcelonu. Za klub sa Camp Noua odigrao je 778 utakmica i postigao je 672 pogotka.

Bookmakeri su uvjereni su da Lionel Messi osvaja Zlatnu loptu za 2021. godinu.

Argentinac se osvajanjem Cope promovirao u glavnog favorita za osvajanje ove nagrade a ujedno je  ponio epitet najboljeg igrača turnira, a ujedno je bio prvi strijelac kao i prvi asistent tog natjecanja.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI