PLENKOVIĆ IZNENADIO DALIĆA, I NJEGA JE ODUŠEVIO GVARDIOL: ‘Ja navijam za Hrvatsku od srca’! Podrškom se javio i Raketa, navijači se bruse

Foto: Damir Galic / Vlada RH / CROPIX

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković sastao se u ponedjeljak u Katru s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem i poželio njemu i reprezentativcima sreću u susretu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana.

Nakon susreta s Dalićem premijer Plenković razgovarao je s reporterom RTL-a, koji ga je upitao ima li među našim nogometašima nekog favorita.

Ja navijam za Hrvatsku od srca, za sve. Luka Modrić je sada tu najveći igrač Hrvatske kojeg imamo s toliko velikih rezultata iza sebe i ovo je jedna suptilna, ali zaista sofisticirana smjena generacija gdje se mladi uključuju i daju sjajan doprinos.

Mislim da možemo biti zadovoljni jer na svakom mjestu igra izrazito kvalitetan reprezentativac. Oduševljeni smo u grupnoj fazi s Joškom Gvardiolom, koji je u tako mladim godinama pokazao zrelost kao da je Lukin vršnjak”, poručio je Plenković.



Mirko Filipović Cro Cop uživa zvjezdani status u Japanu, a uoči utakmice Hrvatske i Japana ugostio je ekipu Nippon TV-a.

Dio tog druženja Cro Cop je objavio na svom Facebook profilu.

S tribina u Kataru danas će se oriti i nova navijačka pjesma. Navijači dijele letke na kojima su stihovi.

“Nije to obična tkanina

srce mi ko najveća planina

ponosa me uhvati navala

kad se zavijori iznad naših glava

Lijepe naše, Hrvatske zastava”, glase stihovi nove pjesme.

Te stihove je na svom Instagramu ranije podijelio i Marko Livaja.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Livaja (@livajamarko)

Oglasio se i Ivan Rakitić, čudesni vatreni veznjak koji je s Hrvatskom marširao do srebra u Rusiji.

“Lud je osjećaj, baš mi je teško gledati utakmice kod kuće, pa čak i idućeg jutra ići u trening-kamp na trening s klubom, pomalo je čudan osjećaj. Ali zaista sam sretan i ponosan na igrače iz reprezentacije”, rekao je Rakitić za UEFA-u.

“Teško mi je otvarati Instagram jer, naravno, pratim dečke. Kad vidim sve fotografije i detalje, vrlo mi je teško što nisam dio toga.”

Oglasio se i Ivica Todorić. Osnivač Agrokora dao je podršku Vatrenima na društvenoj mreži.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI