PLENKOVIĆ SMJENJUJE DAVORA ŠUKERA! UEFA u šoku: U HNS-u tjeraju svjetsku nogometnu veličinu i člana njihova OI-a, da bi postavili političkog komesara iz Like

Politiku treba odvojiti od sporta, mantra je koja se među političarima nerijetko ponavlja, no iako znaju da je to praksa koja se primjenjuje u uređenom svijetu, u Lijepoj Našoj u tom se pogledu nišpta ne mijenja pa bi, kako zasad stvari stoje, Davora Šukera na čelu Hrvatskoh nogometnog saveza trebao zamijeniti HDZ-ovac i za širu javnost potpuni anonimus Marijan Kustić.

Neobičan je to rasplet događaja za Šukera koji je na svjetskoj nogometnoj sceni ostao zapamćen kao jedan od najboljih igrača svih vremena.

Iako se u Savezu nije proslavio kao radnik, već kao težak čovjek s kojim je teško surađivati, Šuker je i dalje jedan od onih po kojima nas prepoznaju u svijetu, i to još otkako je slavu stekao na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. s kojega je Hrvatska pod Ćirinim vodstvom izašla kao treća reprezentacija svijeta.

Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI