POBJEDNIČKI MENTALITET NAJMLAĐEG VATRENOG: ‘Jedva čekam da krene turnir, Maroko ćemo natrpati i igrati finale’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Do utakmice Hrvatske i Maroka brojimo sate, a danas je treći dan Svjetskog prvenstva u Katru. Pred novinare je izašao najmlađi Vatreni, Luka Sučić.

Sučić se s mnogo skromnosti predstavio novinarima: “Najmlađi sam, ali nisam imao posebnih zadataka zbog toga, niti me netko slao po kavu… A što se tiče moje uloge, meni je bitno da sam dobio poziv, a hoću li igrati ili ne to je na izborniku, ja sam spreman pomoći. Svaki od nas mora biti spreman iskoristiti priliku i pomoći momčadi ako ga izbornik pozove.”

“Većinom je to ista momčad koja je bila na okupljanjima i ranije, svi se dobro poznajemo, a dobre igre i dobri rezultati nas još više povezuju i jedva čekamo da krene turnir”, odgovorio je na pitanje kakva je atmosfera u momčadi.

 

Sučić je o ostvarenju sna rekao: “Naravno, san mi je uvijek bio igrati za svoju državu, to mi se ostvarilo već sa 20 godina čemu se iskreno nisam nadao, ali dajem svoj maksimum i sretan sam što je meni izbornik ukazao tu čast i priliku, nadam se da ću je na najbolji način opravdati.”

“Gledao sam s obitelji Svjetsko prvenstvo, malo u Linzu, četvrtfinale i polufinale na moru u Tučepima, a finale u Bosni. Ovo finale? U Dohi, mi ćemo ga igrati”, oduševio je okupljene odgovorom.

Upitan kakav će biti ishod prve utakmice s Marokom Sučić je odgovorio kako ćemo ih “natrpati”.

“Luka je moj idol, daje mi savjete ali ne bih neki posebno izdvojio. Sretan sam što sam dio ove momčadi i nadam se da ću još dugo biti.” zaključio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI