POHVALE STIŽU SA SVIH STRANA: Bivši izbornik je glavna vijest u Francuskoj! ‘Kovač je pojeo Pochettina’

screenshot

Nekadašnji hrvatski izbornik Niko Kovač u nedjelju je došao do velike pobjede u za sada uspješnoj sezoni na klupi Monaca. Kovačeva momčad je u Parizu s 2:0 slavila protiv PSG-a, a ta pobjeda izazvala je pohvalu koju je Kovaču uputio Jerome Rothen, nekadašnji francuski reprezentativac i bivši igrač Monaca.

Danas nogometni analitičar, Rothen je za RMC Sport istaknuo kako je vidio odnos snaga između nekadašnjeg hrvatskog izbornika i Argentinca Mauricija Pochettina, koji od početka 2021. vodi PSG.

‘Kovač je pojeo Pochettina’, rekao je Rothen, koji je u karijeri igrao i u dresu PSG-a.

Rothen je pohvalio ideje i pristup s kojima nekadašnji hrvatski izbornik vodi Monaco. Ponekada to znači rizik s kojim Monaco nastoji gurnuti protivničku momčad u drugi plan, a ponekada se prilagođava protivniku, što se dogodilo u nedjelju protiv PSG-a.

Po Rothenovu mišljenju, Kovač vjeruje da je njegova momčad u francuskom prvenstvu iznad svih protivnika osim PSG-a, a zbog toga je i prilagodio svoj pristup u nedjeljnoj utakmici u kojoj je vodio računa o stvarima koje na terenu rade Parižani.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI