POIRIER TVRDI DA JE PRVAK, MCGREGOR UTUČEN: ‘Zadovoljan sam s onime što vidim u ogledalu!’

Senzacionalan Poirier, no, Conor McGregor je poražen u dvoboju protiv Dustina Poiriera, koji je odmah nakon dvoboja u zanosu pričao:

“Znam koliko vrijedim, znam što i ostali pričaju. Evo, Max Holloway kaže da je najbolji boksač u diviziji. Svaka mu čast, ali pobijedio sam ga dvaput. Mislim da sam sada dobro boksao i s Conorom. Ulovio me par puta u nekakvom protuudaru, znam ja da je on opasan.  Nekad imam potajnu želju  izgubiti kontrolu. Želim povrijediti suparnika, pa ulazima u situacije u kojima sam u nevolji. Znali smo da ima najbolji  raspored vremena tijekom borbe u diviziji, ali mene jednostavno nije briga. Čestitke Conoru, profesionalno se ponio nakon poraza, on je pravi sportaš. Sad smo 1-1, možda ćemo trebati napraviti treću borbu. Sretan sam tko sam, sretan sam s onim što vidim u ogledalu. Ako ćemo pravo ovo je bila velika borba, ali kod kuće vodimo još veću bitku. Svi koje to zanima, neka posjete moju fondaciju i pomognu. Mislim da je ovo bila borba za prvaka. Conor i ja smo najbolji, a ja sam pobijedio. Ako se Khabib ne vraća i pojas nema vlasnika, ja sam novi prvak”.

McGregor morao je dati izjavu, učinio je to s vidnim razočaranjem:

“Razočaran sam sobom. Znam koliko sam truda uložio u pripreme za ovu borbu, ali nisam reagirao na pravi način kad je trebalo. Primio sam jake low kickove, nekoliko dobrih sam i dao, ali nisam se osjećao dovoljno ugodno. Dustin je vrhunski borac, moram se podići i vratiti”, rekao je McGregor, pa dodao: “Što je iduće za mene? Želim se boriti, ovo nije sport u kojem si možeš dozvoliti pauzu, ona se odmah osjeti. Nema mi druge”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI