Pola Engleske hvata Lovru Kalinića: Hrvatski vratar oduševio protiv Tottenhama, ali cijena mu više nije tako niska

Facebook

Britanski The Sun piše kako su brojni premierligaši poslali svoje skaute prošlog četvrtka na Wembley kako bi promatrali Kalinića na djelu u utakmici protiv Tottenhama.

Odlična partije hrvatskog vratara, Lovre Kalinića, u belgijskom Gentu nisu prošle nezapaženo. Britanski The Sun piše kako su brojni premierligaši poslali svoje skaute prošlog četvrtka na Wembley kako bi promatrali Kalinića na djelu u utakmici protiv Tottenhama. Imali su što i zabilježiti, Kalinić je briljirao u susretu i Gent je zahvaljujući njegovim obranama prošao dalje u osminu finala Europske lige.

Engleski tablod tvrdi kako su Kalinića promatrali predstavnici Evertona, Southamptona i West Hama. Kalinić se i ranije povezivao s Premiershipom, odnosno, s Aston Villom u siječnju 2016. godine, ali problemi s radnom dozvolom uništili su mu transfer.

Bivši vratar Hajduka zapeo je za oko Slavenu Biliću koji možda najbolje zna kakve su njegove mogućnosti, a Čekičarima ionako nedostaje kvalitetan vratar. Niti Randolph niti Adrian nisu se baš iskazali na vratima West Hama, pa bi im Kalinić dobro došao.

U Evertonu za prvog vratara konkuriraju Marteen Stekelenburg i Joel Robles, a u Southamptonu je to Fraser Forster.

No, Kalinić ovoga puta neće biti baš tako jeftin kao što je bio kod transfera iz Hajduka u Gent, britanski medij tvrdi kako će Belgijanci za njega tražiti gotovo 12 milijuna eura. Za Engleze je to ‘kikiriki’, ali za belgijski klub to bi bio najveći transfer u povijesti.




All Goals & highlights – Tottenham Hotspur 2… by Live1Goals

Facebook Comments

Loading...
DIJELI