POLA POSLA: Manchester United već misli na finale nakon gostujuće 1-0 pobjede kod Celte

Screenshot

Rashford je u 67. minuti sjajno izveo slobodan udarac. Istina, u vratarev kut, no udarac je bio toliko dobar, jak i precizan da i sjajan vratar Alvarez nije mogao ništa učiniti

U prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige Manchester Unitred je u Vigu, dakle kao gost, pobijedio Celtu s 1-0 (0-0). Pogodak odluke djelo je Marcusa Rahforda iz slobodnog udarca.

Nesumnjivo, United je bio bolji tijekom cijele utakmice. Više je prigoda stvorio u prvih 45 minuta, no konstantni pritisak morao je prije ili kasnije uroditi plodom. Rashford je u 67. minuti sjajno izveo slobodan udarac. Istina, u vratarev kut, no udarac je bio toliko dobar, jak i precizan da i sjajan vratar Alvarez nije mogao ništa učiniti.
I prije je Rashford bio u nekoliko prigoda, ali mu je baš Alvarez bravoroznim obranama sprečavao pogotke. Nogometaši Celte su se srčano borili, no za konkretne akcije prema naprijed nisu imali ni snage ni ideje. Manchester United posve je zasluženo trijumfirao u prvoj utakmici i zacijelo sam sebi već otvorio vrata finala Europske lige.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oWegUiLREuk

Facebook Comments



Loading...
DIJELI