POLJAK POLOMLJEN ZAVRŠIO NA REBRU: Rendgen je otkrio da ima “milijun malih ozljeda”. Policija deportirala dio Poljaka, ovako je sve počelo

Screenshot

Nakon tučnjave Dinamovih i Legijinih navijača, s težim ozljedama hospitaliziran je na Rebru jedan navijač poljskog kluba.

Ozlijeđeni Poljak je na neki način huliganski veteran, jer rendgen je otkrio ima – “milijun malih ozljeda.”

“Ozlijeđeni Poljak je, kako doznajemo, strastveni navijač Legije s očito bogatom povijesti sličnih obračuna jer je rendgen pokazao da je u životu imao već nekoliko sličnih ozljeda”, pišu 24sata.

Šteta se zbraja, ali već se zna da je nastradalo nekoliko kafića, a oštećeno je i nekoliko osobnih automobila.

Zagrebačka policija deportirala je nekolicinu poljskih navijača odmah nakon nereda.



U tučnjavi koja je izbila u utorak navečer u zagrebačkoj Dubravi između pripadnika Bad Blue Boysa i poljskih navijača sudjelovalo je oko 200-tinjak ljudi, a prema za sada prikupljenim podacima, nema ozlijeđenih, izvijestila je PU zagrebačka.

Tučnjava je izbila oko 21.30 sati u Dankovečkoj ulici. Nadzorna kamera u jednom ugostiteljskom objektu snimila je početak kaosa.

https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1422782804702662658?s=20

Prema izjavama svjedoka, navijači su sa sobom imali letve, palice, uzimali su stolice s terasa kafića i gađali se s njima. Manja se grupa sukobila na jednom od obližnjih parkirališta, te se su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje.

Pozivajući se na izvore iz navijačkog miljea, mediji pišu kako se navodno radi o planiranoj provokaciji Poljaka koji su autobusima, dijelom s jadranske obale gdje su se nalazili na ljetovanju, dijelom iz inozemstva, došli u Zagreb kako bi izazvali nerede uoči utakmice kvalifikacija za nogometnu Ligu prvaka između Dinama i Legie.

Dinamo i Legia igraju danas utakmicu, prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka. Utakmicu možete gledati na HNTV-u od 20 sati.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI