PONOVNO KOD KUĆE: Hrgović najavljuje spektakl za hrvatske navijače i pohod prema tituli!

Nakon što je tijekom vikenda na američkoj Floridi svladao Amerikanca Rydella Bookera čime je došao do omjera 12-0 u profesionalnoj boksačkoj karijeri, hrvatski teškaš Filip Hrgović vratio se u Zagreb i pred novinarima je otkrio kako bi mogli izgledati njegovi novi izazovi u ringu.

Hrgović je obavio posao protiv Bookera prekidom u petoj rundi, a poslije te pobjede sada već gleda dalje – s lijepom najavom za hrvatske navijače za njegov sljedeći meč.

19. prosinca ću se boriti u Zagrebu, ali to još nije 100 posto sigurno, potvrdu ćemo imati ovog tjedna. To je plan, a odluka je ovog tjedna’, rekao je 28-godišnji hrvatski teškaš.

Hrgović se još jednom vratio na slavlje protiv 39-godišnjeg Bookera, protiv kojeg je opravdao ulogu favorita.

‘Sudac je napravio dobru odluku kada je prekinuo dvoboj. On bi svakako izdržao još koju rundu, ali to nije imalo smisla, samo bi dobio još više batina’, veli hrvatski boksač.Iduća borba trebala bi se dogoditi za nešto više od mjesec dana, a nakon termina u prosincu, Hrgović se nada susretu sa zvučnijim protivnikom u veljači ili ožujku sljedeće godine.

Cilj je doći do pomaka na ljestvici izazivača za svjetski naslov. Hrgović se nada poziciji koja bi mu otvorila napad na pojas prvaka.

‘Nakon borbe u ožujku bit ću među pet izazivača za titulu, to je plan. Možda odmah nakon toga uslijedi meč za titulu, a možda i ne’, istaknuo je Hrgović.

‘Mislim da me od toga dijele maksimalno tri do četiri borbe, ali nakon pobjede u ožujku već ću se ozbiljno približiti svom cilju’, najavio je hrvatski teškaš po povratku u Zagreb.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI