POPIS 60 NAJVEĆIH MLADIH SVJETSKIH TALENATA: Među njima se nalazi i jedno ime iz Hrvatske, evo tko je on

Screenshot

Na kraju godine podvlači se crta ispod svega što se napravilo i dogodilo u proteklih 365 dana. U ovoj godini jedan od mladih nogometnih talenata, a to je jedan od igrača Hajduka dobio je veliku čast, piše portal Dnevno.

Naime, engleski Guardian objavio je popis 60 najvećih svjetskih talenata rođenih 2004. godine. I tamo se našao jedan Hrvat. Hajdukov junior Marko Brkljača, 17-godišnji nogometaš, jedini je na popisu.

Taj mladi nogometaš ima već devet nastupa za U-19 reprezentaciju, nositelj je momčadi Hajduka koja odlično igra u juniorskoj Ligi prvaka.

Što kažu skauti? Pa svi oni koji su ga više puta uspjeli pogledati mogli su se uvjeriti da je riječ o izvanserijskom talentu.

Tako Brkljača može pokriti praktički sve pozicije u veznom redu, a nije mu strana ni krilna pozicija. Moderan veznjak, pokriva sve pozicije, razigrava suigrače, zabija golove, mijenja svojim stilom, ako je potrebno i – ritam utakmice.Dakako, dosta je godina ispred njega i saznat će se kako će se razvijati njegova karijera.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI