PORAZ HRVATSKE ODJEKNUO! Francuzi pišu da smo ukleti, Srbi se pitaju: Što se događa s Vatrenima?

Ranko Suvar/CROPIX

Hrvatska je u 2. kolu elitnog ranga UEFA -ine Lige nacija doživjela i drugi poraz, ovog puta na svome je terenu slavila reprezentacija Francuske rezultatom 4:2 (2:1).

Druga je to utakmica z razmaku od samo tri dana u kojoj je Dalićeva vrsta primila četiri pogotka što će zasigurno biti predmet analiza stručnog stožera. Za Hrvatsku su strijelci bili Dejan Lovren i Josip Brekalo, a za Francusku Antoine Griezmann, Dominik Livaković (ag), Dayot Upamecano i Olivier Giroud. Evo kako su strani i mediji iz susjedstva vidjeli utakmicu.

“Hrvati će pomisliti da su ukleti kada su u pitanju susreti protiv Deschampsove reprezentacije koja ih je izdominirala i slavila identičnim rezultatom kao i u finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi”, piše L’Equipe.

“Malo više od dvije godine nakon finala Svjetskog prvenstva Hrvati sa sličnom razinom frustracije napuštaju travnjak nakon ogleda protiv Francuske”, stoji dalje u istom tekstu.

“Repriza finala Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske i u Ligi nacija”, stoji na Le Parisienu a u RMC Sportu nisu zadovoljni prikazanom igrom protiv Hrvatske. “Trikolori su i dalje blijedi”, smatra autor teksta.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI