POSTAO HIT U SAMO POLA GODINE: Hrvatski vratar izabran za najboljeg igrača ove sezone!

Facebook

Kalinić je do sada skupio 18 nastupa u belgijskom prvenstvu i pritom je primio 15 pogodaka, a u osam utakmica uspio je sačuvati mrežu netaknutom.

Premda je u klub stigao tek u siječnju, hrvatskom vrataru i reprezentativcu, Lovri Kaliniću, to je bilo dovoljno da osvoji srca navijača i suigrača u Gentu.

Belgijski klub objavio je kako je baš Lovre Kalinić ovosezonski dobitnik nagrade ‘Jean-Claude Bouvy’ za najkorisnijeg igrača sezone. Kalinić nije u klubu ni punih pola godine, ali je svojim obranama uspio oduševiti navijače koji su ga izabrali za najboljeg, odnosno, najkorisnijeg, igrača čitave sezone.

Kalinić je do sada skupio 18 nastupa u belgijskom prvenstvu i pritom je primio 15 pogodaka, a u osam utakmica uspio je sačuvati mrežu netaknutom. Došao je s Gentom i do osmine finala Europske lige i to nakon što je kolo ranije izbacio engleski Tottenham.

Gent je trenutno treći u belgijskom prvenstvu i zaostaje svega jedan bod za drugoplasiranim Bruggeom kod kojeg će u posljednjem kolu tražiti pobjedu plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI