POTRES U BARCELONI: Messi pozvao prijestolonasljednika

Facebook: Barcelona

Barcelona je ljetos pokušala vratiti brazilskog virtuoza Neymara u svoje redove s malo uspjeha. Od kako je odbjegli sin napustio Camp Nou, katalonski MSN trozubac slabije bode. Vrijeme ne pomlađuje ni već pomalo mitskog Messija, pa je pitanje na kome će ostati budućnost Blaugrane.

Trebao je to po nekoj logici biti upravo Neymar, ali tko zna što je prohujalo njegovom egzotičnom glavom, pa je tako ugodnu sredozemnu klimu zamijenio hladnijom kontinentalnom Europom.

France Football tvrdi da je Lionel Messi putem WhatsAppa svom bivšem suigraču u Parizu poručio da se vrati i da samo zajedno mogu osvojiti Ligu prvaka, te da Barcelona treba vođu nakon njegovog odlaska.

“Skupa možemo osvojiti Ligu prvaka. Molim te da se vratiš, bit ćemo skupa, jer ja odlazim za dvije godine. Treba tu biti netko tko će zauzeti moje mjesto”, napisao je Argentinac.

Uprava Barcelone dovela je na Camp Nou zvijezde poput Coutinha, Griezmanna, Dembelea, ali argentinski čarobnjak je očito na boljoj valnoj duljini s Neymarom.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI