Povratak Westbrooka kući, na parket se vraća Kyrie Irving

Screenshot Youtube

Trebala je to biti noć za pamćenje u NBA ligi. Prvi put nakon odlaska iz Oklahome, u grad se u drugom dresu vratio njihov legendardni razigravač Russell Westbrook.

Treba imati na umu kako i James Harden je bio one generacije zajedno s Westbrookom, Durantom i Ibakom koja je trebala donijeti prsten u Oklahomu. Prvi se u drugu momčad otisnuo upravo James Harden i bilo je neobično vidjeti ‘svoje’ u pogrešnim dresovima.

Iako je papiru Houston Rockets jača momčad i realno jedan od istaknutih kandidata na NBA titulu, OKC je odigrao jednu fenomenalnu utakmicu u kojoj su slavili 113-92. Najbolji u redovima OKC-a bio je Gallinari koji je ubacio 23 poena, dok je Chris Paul imao 18 koševa. Westbrook ipak nije imao milosti za svoju bivšu momčad te je ubacio 32 poena ali nedovoljno za pobjedu. James Harden je u ovoj utakmici podbacio i ubacio za njega skromnih 17 poena uz šut 5/17.

Prije nego je utakmica između OKC i Houstona počela, domaćini su pobrinuli da se zahvale Westbrooku na sve svoje godine provede u franšizi. Video je samo dokaz kako je Durant unazad par sezona napravio ogromnu grešku što se pridružio ondašnjim prvacima, Golden State Warriors.

VIDEO EUFORIJE U OKLAHOMI POGLEDAJTE OVDJE.



Još jedna dobra vijest kruži NBA parketima. Jedan od dva najveća pojačanja u Brookyn Nets, Kyrie Irving uskoro se vraća igrati. Iako se još dugo nije očekivalo da će Irving se pojaviti u dresu Netsa, ozljeda se dobro sanira te je odradio trening s momčadi.

Istaknuo je kako se osjeća dobro te da ozljeđeno rame dobro reagira na pritisak. Nada se kako će uskoro moći zaigrati, ali da je prvenstveno potrebno obaviti preglede pa uz dogovor s liječnicama tražiti dopuštenje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI