POZNAT KLUB U KOJEM PERIŠIĆ NASTAVLJA KARIJERU: Bayern kupuje stroj za razmontiranje protivničkih obrana

Screenshot

Prema najnovijim informacijama stranih medija, Ivan Perišić sljedeće sezone neće biti član Bayern Münchena.

Hrvatski reprezentativac nalazi se na posudbi iz Intera a u Bayernu će ostati do kraja sezone, računajući i Ligu prvaka čije je finale 23. kolovoza, priopćio je Hasan Salihamidžić, član uprave zadužen za sportski sektor.

Bayern treba platiti 20 milijuna eura Interu ako želi i nakon ove sezone zadržati Perišića. U suprotnom, brzonogi 31-godišnjak vratit će se u Italiju.

Bild i Sky Sports tvrde kako njemački prvak definitivno neće otkupiti ugovor hrvatskog veznjaka. Navodno je problem u njegovoj visokoj plaći, koja iznosi oko 10 milijuna eura godišnje, koju Bavarci ne žele financirati.

S druge strane, Perišića u Interu čeka Antonio Conte koji smatra da se Perišić ne uklapa u njegovu momčad. Međutim, Gazzetta dello Sport piše kako Conte nije u potpunosti protiv toga da Perišiću da drugu šansu.



Bayern je s druge strane zagrizao za 24- godišnjeg njemačkog reprezentativca u redovima Manchester Cityja Leroyja Sanea koji će po svemu sudeći napustiti Građane na kraju sezone kada odlazi i Pep Guardiola.

“Sane je želio otići. Postoje još neki mali problemi i detalji, ali izgleda da on ide u Munchen”, izjavio je Guardiola, pa je dodao:

“Želimo mu sve najbolje. Veliko mu hvala za naše zajedničke godine. On će sada ispisati novo poglavlje u fantastičnom klubu kakav je Bayern”.

Španjolac ga je u ostalom i doveo u Cityja što je nakon što napusti Otok razlog manje za ostanak u Engleskoj i njemačkog krilnog napadača. Perišić i Sane vode se kao krilni napadači pa je dolazak jednog podrazumijeva odlazak drugoga, a Bayern ipak nije toliko zelen da otpusti Perišića prije nego zaključi stvar sa zvijezdom Elfa.

Ivan je u dresu Bayerna upisao 29 nastupa postigavši šest golova i podijelivši osam asistencija. U međuvremenu, okrunio se titulom prvaka Bundeslige.

Sane koji je bio jedna od prvih Guardiolinih akvizicija po dolasku na Etihad plaćen je više od 50 miliona eura kada je 2016. prešao u City iz Schalkea, a od tada je u dresu Cityja skupio 135 nastupa, postigao je 39 gola i upisao 45 asistencije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI