PRAVDU ČEKA GOTOVO DESET GODINA: Ivan Klasnić pred velikom životnom pobjedom: ‘Mogao sam umrijeti’!

Klasnić danas, nakon što mu je tijelo nakon određenog vremena odbacilo presađeni očev bubreg, mora četiri puta tjedno na dijalizu.

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Klasnić i dalje vodi svoju pravnu bitku. Klasnić je tužio Werderove liječnike Gotza Dimanskog i Manjua Guha zato što nisu na vrijeme uočili njegove probleme bubrezima.

U slučaju da su probleme detektirali na vrijeme liječenje bi jamačno bilo uspješnije. Klasnić danas, nakon što mu je tijelo nakon određenog vremena odbacilo presađeni očev bubreg, mora četiri puta tjedno na dijalizu.

Medicinski vještak prosudio je da je Klasnić u pravu ukazujući na niz pogrešaka i propusta u radu dvojice liječnika. Presuda se očekuje 24. ožujka, ako se obje strane ranije nagode.

“Nikakav novac ne može nadomjestiti patnju kroz koju sam morao prolaziti. Mogao sam umrijeti i očito je da su liječnici pogriješili”, kazao je Klasnić nakon izlaska iz sudnice. Spomenimo kako se ovaj slučaj razvlači po sudu već devet godina, Klasnić bi trebao dobiti odštetu od 1.1 milijun eura.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI