PREDSJEDNIK BAYERNA ČVRSTO UZ SVOG TRENERA: ‘Kovač je mlad trener s iskustvom? Što hoćete više?’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Američke novine Sports Illustrated objavile su intervju s predsjednikom Bayern Munchena Ulijem Hoenessom.

On je u intervjuu stao na stranu svoga trenera Nike Kovača. “On je pod pritiskom od prvoga dana kada je zasjeo na klupu Bayerna. Česte kritike su kako ne vodi dobro momčad i da treba mijenjati stil igre, a prošle sezone je osvojio dvostruku krunu u njemačkom prvenstvu nakon što je u Kupu porazio Leipzig i stigao prednost Borussije Dortmund koja je u jednom trenu iznosila velikih 9 bodova. ” Hoeness je objasnio zašto Kovač ima punu podršku Uprave.

“Nikad mi te kritike nisu bile jasne. Došao je ovdje kao mlad trener s iskustvom vođenja velike reprezentacije i rada u Bundesligi. Nisu mu vjerovali, a on je osvojio dva trofeja i stvorio novu momčad. Kad osvajamo titule, ne valja jer svi tvrde da to nije dobro za ligu. Kad ne osvajamo titule, opet ne valja jer onda svi traže smjene i ostavke. Ako mogu birati, ja bih radije da mi osvajamo naslove”, rekao je Bayernov predsjednik.

Dotaknuo se i Leroya Sanea koji je bio velika Bayernova želja ljetos. Prate njegov oporavak i ako  bude sve  u redu ponovno će kontaktirati čelnike Manchester Cityja oko transfera. Bayern je ove sezone na pojačanja potrošio 150 milijuna eura, pa su apetiti veliki.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI