Predsjednik Brescije zaražen koronavirusom: ‘Ljut sam na talijansku vladu!’

Foto: Twitter

Talijanski klub koji je pod palicom Massima Cellina, objavio je da je njihov predsjednik zaražen zajedno sa svojom kćeri

Iz talijanskog kluba su potvrdili kako je njihov predsjednik pozitivan na COVID-19 zajedno sa svojom kćeri, a zarazili su se na Sardiniji.

‘Bio sam u Cagliariju nekoliko dana, nakon što sam tri tjedna boravio u karanteni u Bresciji. Išao sam u bolnicu da obavim testove. Simptomi koje sam imao bili su da sam osjećao pretjeran umor i boljele su me kosti’ – kazao je Cellino.

Talijan je najviše zagovarao da se Serie A ne smije nastaviti zbog ove opake pošasti, a nakong svega odigranog sada ima još čvršći stav o svemu, prenosi Sportklub.

‘Apsurdno je da razgovaramo o tome treba li igrati ili ne. Mi smo sretni muškarci, imam vilu u Cagliariju i jednu u Miamiju, ali devet milijuna Talijana živi pod granicom siromaštva. Država bi trebala biti bliža svojim ljudima i ček od 600 eura neće puno pomoći. Sramota me zbog nedostatka osjetljivosti ove Vlade. Ozbiljno razmišljam o uzimanju britanske putovnice’ – rekao je.Cellino je tako prvi predsjednik u Serie A koji je pozitivan, dok je u Serie B predsjednik Pordenonea Mauro Lovisa također zaražen.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI