PREDSJEDNIK RIJEKE OGORČEN: ‘Ovo je strašno i neće se dobro završiti, prijeđene su sve granice’

Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik Rijeke, Mišković, odgovorio je za Radio Rijeku je li mu se itko ispričao zbog toga što je pogođen bocom u loži.

Nakon jadranskog derbija Hajduka i Rijeke (1:1) glavna tema je i dalje ponašanje navijača na tribinama, huliganski ispad maskiranog navijača i napad na predsjednika Rijeke, Damira Miškovića, u svečanoj loži.

Predsjednik Rijeke, Mišković, odgovorio je za Radio Rijeku je li mu se itko ispričao zbog toga što je pogođen bocom u loži. “Nazvao me predsjednik Hajduka par sati kasnije i ispričao se. Nažalost, neke stvari se moraju riješiti u hrvatskom nogometu jer se ovo neće dobro završiti i to me boli”, kazao je Mišković.

Komentirao je skandiranje Torcide koja je dočekala Armadu povicima: “Ubij, Srbina”…

“Ne znam otkud tolika mržnja. Nas u Hrvatskoj ima jako malo i ako se budemo mrzili na ovakav način, neće dobro završiti. Pa djeca gledaju te utakmice, imaju 10-15 godina, a derbi Hajduka i Rijeku gledaju na takav način. Jasno mi je da se ljudi dolaze ispuhati tih 90 minuta na utakmici, ali u Splitu su pređene sve granice. To je strašno. Ružna slika je otišla prema svijetu. Svi su vidjeli scene koje ne donose ništa dobro hrvatskom nogometu”, razočarano će Mišković.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI