Prije godinu dana ‘španao’ je u Zaprešiću, a danas vrijedi oko 20 milijuna eura i žele ga u Premiershipu i Primeri!

Facebook: Ilija Nestorovski (Official)

Nestorovski je u pola sezone postao najspominjanije ime u Palermu, do sada je zabio devet golova i tri puta je asistirao, a to je, očekivano, zapelo za oko mnogim jakim klubovima.

Makednonac, Ilija Nestorovski, na pragu je senzacionalnog napretka u karijeri. Prošle sezone bio je najbolji strijelac Prve HNL s 25 golova i na sveopće čuđenje svih poklonika hrvatskog prvoligaškog nogometa, nije završio u Dinamu, već u sicilijanskom Palermu. ‘Aquile’ su ga potpisale još prošle zime kako bi imale spremno pojačanje za sljedeću sezonu, a Ilija je zaista postao pravi dodatak momčadi.

Nestorovski je u pola sezone postao najspominjanije ime u Palermu, do sada je zabio devet golova i tri puta je asistirao, a to je, očekivano, zapelo za oko mnogim jakim klubovima. To pak znači kako bi već na kraju ove sezone ‘rosanere’ mogao zamijeniti novim klubom i to ne iz bilo koje lige, već iz Premiershipa i Primere. S druge strane to bi mogao biti posao i pol za Palermo koji je Nestorovskog doveo za samo pola milijuna eura, a sada se spominju basnoslovne cifre.

https://www.youtube.com/watch?v=DrzCRN95i30

Nestorovski bi tako mogao navući plavi liverpulski dres, onaj Evertonov u slučaju da Romelu Lukaku napusti klub. Lukaku je također na meti velikana, ipak zabio je 17 golova ove sezone, a priča je da bi ga Conte volio vratiti u Chelsea tri godine nakon što je napustio taj klub za 35 milijuna eura, samo što bi ta svota sada vjerojatno bila dvostruka. Prema pisanju engleskih medija, Everton bi Palermu trebao isplatiti za usluge Makedonca, oko 20 milijuna eura, iako Ilija sada vrijedi oko četiri milijuna eura. Evertonu će to biti ‘sitnica’ ako prodaju Lukakua, no, liverpulski klub ima i konkurenciju i to dosta jaku.

Naime, Nestorovskog navodno traži i Atletico Madrid jer, kako tvrde Španjolci, Simeoneu se sviđa njegova borbenost, a s druge strane Fernando Torres bi na ljeto mogao napustiti klub, pa ostaje mjesta u napadu za Iliju.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI