Prije odlaska na SP Hrvatska nadvisila Crnu Goru 24-22

Nel Pavletic/PIXSELL

Pitanje je koliko izbornik Babić može biti zadovoljan formom svoje pomlađene momčadi, no odgovor će kao i uvijek uslijediti na velikom natjecanju, svaki odgovor sada bio bi pusto nagađanje

Dvojbi nije, bilo Hrvatska je u prijateljskom ogledu prije nastupa na svjetskoj smotri u Francuskoj pobijedila izabranu vrstu Crne Gore sa 24-22 (11-8). Dan prije Hrvati su igrali s Tunisom neodlučeno 31-31.

Pitanje je koliko izbornik Babić može biti zadovoljan formom svoje pomlađene momčadi, no odgovor će kao i uvijek uslijediti na velikom natjecanju, svaki odgovor sada bio bi pusto nagađanje. Inače, svjetska smotra će se održati od 11. do 29. siječnja. Hrvatska se nalazi u skupini C sa Njemačkom, Bjelorusijom, Mađarskom, Čileom i Saudijskom Arabijom, a s kojom Hrvatska igra prvu utakmicu 13. siječnja.

Crnogorci su se predstavila kao uporna momčad s nekoliko pojedinaca fine vrijednosti. Kod Hrvatske istakao se Cindrić i Horvat, a u igri Hrvata nije bilo Mandalinića i Duvnjaka, predostrožnosti radi. U saniranju su lakših ozljeda.

Uglavnom, Babiću je utakmica zaicjelo poslužila da u utorak odredi konačan popis od 15 igrača koji će u Francusku, od njih 19 koji su bili na pripremama.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI