PRIMERA: Barcelona poražena u Malagi, propustila prigodu izjednačiti se s Realom

Facebook

Unatoč inicijativi Barcelone Malaga je povela iz protunapada kojeg je u 36. minuti realizirao Sandro Ramirez, a u 66. minuti Barca je ostala i bez isključenoga Neymara. Katalonci su potom krenuli u očajničke napade, da bi u 90. minuti iz još jedne kontre primili i drugi gol.

Upravo nevjerojatno, Barcelona koja je imala prigodu sustići Real na vrhu ljestvice španjolske primere posve neočekivano je pokleknula u Malagi. Naime, nogometaši Barcelone izgubili su u 31. kolu Primere na gostovanju kod Malage s 0-2 i sve su dalje od naslova prvaka.
Unatoč inicijativi Barcelone Malaga je povela iz protunapada kojeg je u 36. minuti realizirao Sandro Ramirez, a u 66. minuti Barca je ostala i bez isključenoga Neymara. Katalonci su potom krenuli u očajničke napade, da bi u 90. minuti iz još jedne kontre primili i drugi gol. Strijelac je bio Jony, a Malag je ovom pobjedom praktički osigurala ostanak. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije igrao u Malagi.
U drugom susretu večeri Sevilla je na svom terenu slavila protiv Deportiva s 4-2. Pogotke su za Sevillu postigli Stevan Jovetić (1), Pablo Sarabia (9), Joaquin Correa (32) i Wissam Ben Yedder (88), dok je dvostruki strijelac za momčad iz La Corune bio Gael Kakuta (4,25).
Vodi Real s 71 boda i utakmicom manje, Barcelona ima 68, a potom slijede Atletico (62) i Sevilla (61). https://www.youtube.com/results?q=malaga+barcelona&sp=EgIIAQ%253D%253D

Facebook Comments

Loading...
DIJELI