PROBLEMI ZA ‘KAUBOJE’: Hrvatsku pokosile ozljede, tko će uopće igrati protiv Norveške u polufinalu?

Facebook: IHF (Official)

Utakmica polufinala protiv Norveške na rasporedu je u petak, a izbornik Željko Babić imat će dosta problema sa sastavom.

Svaka bitka odnosi svoje žrtve, a utakmica protiv Španjolske u četvrtfinalu Svjetskog rukometnog prvenstva bila je baš to, bitka. I ta je bitka odnijela svoje žrtve. Utakmica polufinala protiv Norveške na rasporedu je u petak, a izbornik Željko Babić imat će dosta problema sa sastavom.

Rovoska bitka u Montpellieru protiv Španjolaca izmorila je mnoge igrače pa čak i vratare koji zbog sustava igre sa sedam igača moraju gotovo svaki napad šprintati preko pola terena do gola. No, s njima je još lako, problem je u igračima poput Duvnjaka koji imaju izuzetno visok ritam i jako malo vremena za rekuperaciju.

“Vrijeme će reći svoje, ne znam za sada. Imamo dosta ozljeđenih. Šebetić neće moći, Stepančić ima problema, a oko Duvnjaka je sva sila aparata koji ga održavaju na životi. No, polako ćemo, neka se ljudi u Hrvatskoj vesele, ovo je velika stvar”, kazao je Babić. Dodamo li tome još činjenicu da se Željko Musa u utakmici sa Španjolcima silno potrošio, da je u jedom momentu tražio da ga se izvuče kako bi odmorio, a ništa manje iscrpljeno nisu djelovali ni krlini igrači…

Kao što smo rekli, Hrvatsku očekuje borba za finale s Norveškom u petak u 20 i 45 u Parizu, a ostaje nam samo nada da će ‘Kauboji’ izdržati još jednu rovosku bitku ili dvije ako dođe do finala. Uvjereni smo samo u jedno, dečki će opet ‘poginuti’ na terenu, a hoće li to biti dovoljno vidjet ćemo…

Facebook Comments



Loading...
DIJELI