PROCURILE MRAČNE TAJNE BARCELONE: Ronaldinho i Deco organizirali orgije i iživljavali se na nekadašnjoj mladoj zvijezdi

Screenshot

Bivši potpredsjednik Barcelone, Alfons Godall, koji je obnašao tu visoku dužnost u razdoblju od 2003. do 2010. godine, dao je poprilično šokantan intervju katalonskom radiju La Sotana.

U slučaju da još dan danas doživljavate brazilskog nogometnog čarobnjaka Ronaldinha kao božanstvo, nemojte ni čitati ovaj članak jer će vam promijeniti sliku o njemu kao čovjeku.

Bivši potpredsjednik Barcelone, Alfons Godall, koji je obnašao tu visoku dužnost u razdoblju od 2003. do 2010. godine, dao je poprilično šokantan intervju katalonskom radiju La Sotana. Zbog njegovih riječi pola nogometnog svijeta diglo se na noge jer je čovjek bez dlake na jeziku ispričao mračne tajne katalonskog kluba.

Njegove riječi bacaju ljagu na jednog od najvećih nogometaša Barcelone svih vremena i jednog od najbolji nogometaša modernog nogometa, Ronaldinha.

Dobro, svi već znamo da je Ronaldinho bio ‘stara škola’ i da je samo igrao moderni nogomet, ali nije ga živio. Brazilac je oduvijek bio na lošem glasu kada je u pitanju ponašanje izvan terena, odnosno, više je vremena provodio po noćnim klubovima i zabavama nego na treninzima. No, što se kaže, ‘moglo mu se’, uvijek je našao načina da oduševi suigrače, navijače i trenere pa nikoga zapravo nije ni zanimalo što Ronaldinho radi kada nije na terenu.

Godall je otkrio što je to točno Ronaldinho radio kada nije oduševljavao fintama, driblinzima i spektakularnim golovima i asistencijama. Prema tvrdnjama Godalla, Ronaldinho je bio vođe takozvanog Caipirinha (brazilski koktel) klana, a s njim su ga još činili Deco, Thiago Motta i Maxi Lopez.



Raskalašeni Južnoamerikanci često su organizirali razuzdane tulume koji su se često znali pretvoriti u orgije, a uz to, Godall spominje, da se Ronaldinho volio iživljavati nad mladim igračima.

Konkretno, Godall tvrdi kako mu je glavna meta iživljavanja bio mladi španjolski nogometaš srpskih korijena, Bojan Krkić. “Imali su neobične navike. Uživali su u opijanju, orgijama i iživljavanju nad mladim igračima, a najviše je patio Bojan Krkić”, kazao je Godall.

Tek dolaskom Pepa Guardiole 2008. godine zloglasni klan Caiprinha je rasturen. Katalonac se riješio Deca i Ronaldinha i to uglavnom zbog njihova utjecaja na tada veliku zvijezdu u usponu, Lionela Messija, a Motta i Lopez klub su napustili ranije.

Kada je Bojan Krkić u pitanju, on nikada nije dosegao status zvijezde kao što se očekivalo. Trenutno, kao 26-godišnjak igra u Mainzu i to nakon što je promijenio hrpu klubova u cijeloj Europi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI