PRVA RIJEČ NOVOG IZBORNIKA: ‘Imam iskustva i znanja, vjerujem da ću uspješno voditi Hrvatsku’

Hrvoje Horvat je novi izbornik muške hrvatske rukometne reprezentacije. Dosadašnji pomoćnik Line Červara na klupi Hrvatske preuzima dužnost na kojoj će mu prvi veliki posao biti borba za nastup na Olimpijskim igrama koje nas čekaju ovog ljeta u Tokiju.

Hrvatska će svoje mjesto na OI probati izboriti na kvalifikacijskom turniru koji se igra od 12. do 14. ožujka u Francuskoj, u Montpellieru. Protivnici će biti domaći FrancuziPortugalci i Tunižani, a cilj je doći do jednog od prva dva mjesta koja donose nastup na tokijskim Igrama.

‘Hvala Upravnom odboru koji mi je ukazao povjerenje. Iznimno sam sretan. Želio bih se zahvaliti i cijelom Hrvatskom rukometnom svezu za ovih osam godina koliko sam radio s mlađim dobnim uzrastima i kao pomoćnik Line Červara’, rekao je Horvat u svojoj prvoj reakciji nakon što je preuzeo novu dužnost.

‘Kroz sve te godine skupio sam puno iskustva i znanja i vjerujem da će mi ono pomoći u vođenju hrvatske muške seniorske reprezentacije. Hvala dakako i gospodinu Lini Červaru koji me predložio. Svjestan sam kolika je to odgovornost i obveza, ali vjerujem da mogu odgovoriti svim izazovima i uspješno voditi Hrvatsku’, dodao je novi hrvatski izbornik.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI