Prvi je odbio kleknuti na himnu, noćas završio u kolicima

Košarkaš Orlando Magica Jonathan Isaac u petak je došao na naslovnice kao prvi košarkaš koji nije kleknuo tijekom intoniranja američke himne prije utakmice u znak protesta Black Lives Matter.

“Ne vjerujem da su klečanje i nošenje majice u skladu s pokretom Black Lives Matter, iako vjerujem u njega. Svi imamo grijehe, a rješenje za sve svjetske probleme, ne samo rasizam, riječ je Isusa Krista”,  objasnio je tada Isaac.

Njegov Orlando ponovno je zaigrao u noći s nedjelje na ponedjeljak, a Isaac je ponovno na naslovnicama, ovaj put zbog teške ozljede.

U posljednjoj četvrtini utakmice protiv Sacramento Kingsa prilikom jednog ulaska pod koš teško je ozlijedio lijevo koljeno. Nakon što je dulje ležao na parketu, na kraju su ga u kolicima odveli u svlačionicu.

Pregled je pokazao da su nastradali ligametni koljena. Zbog iste je ozljede ove sezone već propustio 31 utakmicu.



Kad je riječ o samoj utakmici, Orlando je slavio protiv Sacramenta sa 132:116 te napravio još jedan korak prema doigravanju NBA lige.

Od ostalih rezultata izdvojimo pobjedu Phoenix Sunsa protiv Dallas Mavericksa 117:115. Dario Šarić je za Sunse u 22 minute na terenu ubacio 13 koševa, uz sedam skokova.

Rezultati:
Phoenix Suns – Dallas Mavericks 117:115
Brooklyn Nets – Washington Wizards 118:110
Boston Celtics – Portland Trail Blazers 128:124
Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs 106:108
Orlando Magic – Sacramento Kings 132:116
Houston Rockets – Milwaukee Bucks 120:116

Facebook Comments

Loading...
DIJELI