RAĐA SE VELIKA ZVIJEZDA: Mladog rekordera Ivanušeca preplavile emocije: ‘Osjećaj je bio neopisiv, presretan sam’

Foto: HNS/hns-cff.com

Iako je Hrvatska doživjela totalni debakl i u borbi za treće mjesto izgubila od Kine na penale te završila kao najgora na turniru, Ivanušec je svoju priliku maksimalno iskoristio.

Još početkom sezone Lokomotiva je najavila kako u svojim redovima ima potencijalno veliku nogometnu zvijezdu. Mladi Varaždinac, Luka Ivanušec, odmah je gurnut u vatru, a svojim igrama uspio je privući pažnju čak i izbornika Čačića.

Doduše, Čačić ga nije zvao u A selekciju, ali nogometaš Lokomotive dobio je priliku na revijalnom China Cupu. Iako je Hrvatska doživjela totalni debakl i u borbi za treće mjesto izgubila od Kine na penale te završila kao najgora na turniru, Ivanušec je svoju priliku maksimalno iskoristio.

Luka Ivanušec je s 18 godina  i nepuna dva mjeseca u Nanningu postao najmlađi strijelac u povijesti Vatrenih. Svoj debitantski pogodak reprezentaciji Kine. Mladog Luku preplavile su emocije nakon meča.

“Puno mi znači taj pogodak, kao i sam nastup za seniorsku reprezentaciju. Osjećaj je bio neopisiv, presretan sam. Tudor mi je dao dobru povratnu loptu, a meni je dobro ‘sjela'”, prepričao je Ivanušec za službenu stranicu Saveza.

“Dojam je da smo bili bolji, dominirali smo i zaslužili smo pobjedu. Kina je pak jednom pucala prema golu i zabila. S jedanaestercima jednostavno nije bilo sreće. Organizacijski je sve bilo odlično, kao i publika, a sveukupno smo pokazali da igrači iz hrvatske lige ipak vrijede. Mogli smo se nositi i s nekim standardnim čileanskim igračima”, objektivno je komentirao Luka.



Ivanušec je očito profitirao igranjem za Dinamovu filijalu, a tko zna što mu budućnost nosi.

“Mislim da je to zasad najbolji put, to mi je bio najbolji mogući odabir. Lokomotiva je klub u kojem mladi igrači mnogo napreduju jer imaju priliku za igru”, kazao je Ivanušec.

Nastavi li tako s dobrim igrama nema dvojbe da će uskoro završiti u redovima velikog brata iz Maksimira, a onda su mu pak sva vrata otvorena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI