RAKITIĆ NAČEO REAL NO KRALJEVI OPET IZVELI VELIKI PREOKRET! Ćaleta- Car zabio u porazu protiv PSG-a

Real je velikim preokretom slavio u derbiju protiv Seville s 3:2. Domaćin je nakon prvog poluvremena imao velikih 2:0 no u drugom dijelu uslijedio je veliki preokret Kraljeva. Sevilla je povela u 21. minuti golom Ivana Rakitića. Bivši hrvatski reprezentativac pucao je iz slobodnog udarca s ruba šesnaesterca, koji je skrivio Luka Modrić. Eder Militao se izmaknuo u živom zidu i lopta je prošla kroz njega i prevarila Courtoisa za vodstvo Andalužana.

OVDJE klikni i pogledaj Rakitićev gol.

Rakitiću je to bio sedmi gol u 40. utakmici ove sezone. Sevilla je vrlo brzo povisila prednost, u 25. minuti Lamella je zabio za 2:0 nakon asistencije Anthonyja Martiala.

Već nakon pet minuta igre u nastavku Real je smanjio prednost Seville. U 50.minuti zabio je Rodrygo koji je ušao početkom nastavka. Real je tražio izjednačenje i do njega je stigao u 82.minuti. Kroos je izveo korner, a odbijena lopta došla je do Carvajala koji ju je nisko ubacio u sredinu, a tamo je Nacho Fernadez, koji je ušao ni minutu ranije, pogodio za 2:2.  Potpuni preokret i tri boda Realu donio je čudesni Karim Benzema koji je zabio  u drugoj minuti sudačke nadoknade. Luka Modrić igrao je do 81. minute, a Rakitić cijelu utakmicu.

Real se ovom pobjedom odvojio od Seville na velikih 15 bodova prednosti te grabe prema naslovu prvaka. Real ima 75 a Sevilla 60 bodova. Barcelona je druga s također sa 60 bodova ali i dvije utakmice manje.



Duje Ćaleta-Car stoper Marseillea i reprezentacije Hrvatske, postigao je gol u najvećem francuskom derbiju, PSG – Olympique. Domaćin je poveo u 12. minuti krasnim lobom Neymara, a Ćaleta-Car izjednačio je u 31. minuti.

Payet je centrirao iz kornera, a Donnarumma loše procijenio let lopte, koja je tako pala pred sam gol.

Tamo se Ćaleta-Car, sjajno snašao te okružen čak trojicom igrača PSG-a,iz blizine nogom zakucao loptu u mrežu za šok na tribinama Parka Prinčeva. U samoj završnici prvog dijela, u sudačkoj nadoknadi pobjedu domaćinu s bijele točke donio je Mbappe. PSG je ovom pobjedom još više učvrstio prvo mjesto i Marseillu bježe velikih 15 bodova prednosti. Parižani imaju 74 a Marseille 59 bodova.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI