Rakitić o odlasku iz reprezentacije: ‘Pustimo sad to, važnija je ekipa’

screenshot

Natuknuo je da završava reprezentativnu karijeru, ali ne želi se fokusirati na to

Vatreni u subotu u 21 sat igraju svoju prvu utkmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusji, protiv Nigerije. Još će danas odraditi trening u Roščinu, a onda putuju u Kalinjingrag, gdje će odraditi posljednje pripreme za Nigerijce.

Izbornik Zlatko Dalić još uvijek mora potvrditi konačni sastav, a o tome je, među ostalim, govorio i Ivan Rakitić na konferenciji za novinare.

Još uvijek se ne zna hoće li Raketa biti u duetu s Modrićem ili Rebićem.

Vidim da radite kombinacije, mislim da će izbornik pripremiti najbolju. Bitno je što je najbolje za sve nas, izbornik radi na tome i kako god odluči, mi smo tu da damo sve za reprezentaciju. Spremni smo, dobro radimo i imamo sjajnu atmosferu”, rekao je Rakitić.

Hrvatska od 1998. godine nije pobijedila u premijernoj utakmiciJako je bitno dobro ući u turnir, naravno da je bolje dobiti prvu, ali nije gotovo ako ne dobijemo. Moramo poraditi na tome da ih dobijemo, ali kasnije to neće biti ni riješeno ni gotovo. Znamo da su opasna momčad s dobrim igračima, moramo biti spremni. Svi očekuju da budemo pravi, mi prvi, uvjeren sam da ćemo biti spremni.”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI