Rakitić progovorio o svom statusu u Barceloni: ‘Ne moraju mi objašnjavati kako stoje stvari, nemam više 15 godina…’

Twitter: Ivan Rakitić

Rakitić za sada nema namjeru otići, iako postaje sve jasnije kako je neželjen kod trenera Enriquea. Štoviše on smatra da će u Barceloni još dugo igrati.

Čini se kako hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ove sezone nema drugu ulogu u Barceloni osim one u Kupu Kralja. U protekla nešto manje od dva mjeseca Rakitić uglavnom ulazi s klupe i ne dobija niti probližno visoku minutažu kao nekada. U jučerašnjoj utakmici Kupa protiv Sociedada u kojoj je Barca slavila s 1:0, igrao je do 68. minute kada je umjesto njega ušao Denis Suarez.

No, Rakitić za sada nema namjeru otići, iako postaje sve jasnije kako je neželjen kod trenera Enriquea. Štoviše on smatra da će u Barceloni još dugo igrati.

“Zabrinut sam jer kao sportaš želim što više igrati, ali znam što mi je činiti. Vjerujem u sebe i trenera, nemam više 15 godina i ne moraju mi objašnjavati kako stvari stoje. Nadam se da ću još godinama igrati ovdje i želim novi ugovor s Barcelonom”, kazao je Rakitić.

Komentirao je Rakitić i ponašanje svojih protivnika nakon utakmice. Neymar je bio strijelac jedinog gola Barcelone, zabio je iz penala, a veznjak Sociedada, Asier Illaramendi, nakon susreta sasuo je drvlje i kamenje po sucima preko društvenih mreža.

Rakitić mu je savjetovao da je bolje držati jezik za zubima. “Ne znam zašto se žali, nekada je bolje mobitel držati u džepu”, poručio mu je Ivan.



Barcelona u nedjelju gostuje kod Eibara, a idući četvrtak na rasporedu je uzvrat u Kupu protiv Sociedada. Rakitić će vjerojatno pauzirati za vikend i nastupiti sljedećeg četvrtka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI