RAKITIĆ ZAVAPIO: ‘Kako se moja mala curica osjeća kad joj se uzme igračka?’

Screenshot

Prije početka odlučujućeg kvalifikacijskog dvoboja protiv nezgodne Slovačke, još je jednom aktualan status Ivana Rakitića u Barceloni. U španjolskoj emisiji Movistara “Universo Valdano” Rakitić je govorio kako se trenutačno osjeća u Barceloni.

“Kako se moja mala curica osjeća kad joj se uzme igračka? Tužno. Tako se i ja osjećam. Meni su uzeli loptu – tužan sam.”

Rakitić je prvi put od dolaska u Barcelonu u drugom planu trenera, a čini se kako je to ostavilo traga na samopouzdanju hrvatskog reprezentativca.

“Razumijem i poštujem trenerove odluke, klupske također. Dao sam toliko u ovih pet godina koliko sam u Barceloni i želim nastaviti uživati ovdje. Znate, imam 31 godinu, ne 38, osjećam da sam u najboljim godinama karijere”, zaključio je Rakitić.

Iako je svojim igrama zadužio reprezentaciju, Ivan Rakitić je totalno izvan natjecateljskog ritma, mjesecima ne igra za svoj klub, u reprezentativnim nastupima bio je neprepoznatljiv. Svjesni smo njegove vrijednosti, no isto tako vidimo Vlašića koji izvanrednim igrama “napada” poziciju u reprezentaciji. Ako namjerava ostati standardan član udarne postave Vatrenih, Rakitić će nešto morati promijeniti.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI