RASPAD KAO KULA OD KARATA I PRIJE NEGO JE POČELO: Navijači Chelsea prosvjedom klub prisilili na odstupanje! I City dignuo ruke..

Nakon prosvjeda njegovih navijača, Chelsea prvi diže od nove europske Superlige koja za sada živi samo na papiru.

Chelsea je bio među 12 klubova osnivača novog natjecanja, no iz Engleske je došla informacija da su u klubu odlučili napraviti korak unatrag i odustati od Superlige.

Ipak, čini se da priča neće stati samo na londonskim Plavima.

Naime ispred stadiona Stamford Bridge okupili su se brojni navijači  prije utakmice koju londonska momčad večeras igra protiv Brightona. Navijači su na svojem okupljanju iskazali nezadovoljstvo što je njihov klub bio jedan od 12 do sada poznatih osnivača Superlige.

Njihov bunt očito je urodio plodom. Chelsea je slomljen i odlučio je napraviti zaokret.



Zanimljivo i u Manchesteru

Kako se počelo pisati nedugo nakon objave nove Superlige, pod upitnikom je i Manchester City. Cityjev menadžer Pep Guardiola danas je također otkrio što misli o ovakvom natjecanju, njegov dojam nije pozitivan, a čini se da je na istom tragu sada i klub koji bi se ipak mogao povući.

Iz Engleske stiže informacija da se koleba i Manchester United. Odluka kluba s Old Trafforda mogla bi biti poznata do petka.

Atletico među upitnima, Barcelona čeka

Mediji u Španjolskoj javljaju da je na odustajanje od Superlige spreman i jedan od osnivača iz te zemlje, Atletico Madrid.

Sigurna nije niti Barcelona, koja čeka odluku članova kluba. Ako ne dobije dozvolu za nastup u novoj Superligi, moguće je da odustane i katalonski velikan.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI