RAZLOG ZA UZBUNU: Hajduk u prvoj utakmici doživio debakl protiv momčadi koja je lani bila peta u BiH prvenstvu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sezona na Poljudu nije krenula onako kako su to zamišljali.

Nasreću, ovo je ipak bila prijateljska utakmica i čini se da će biti dosta posla za Jensa Gustafssona.

Zrinjski iz Mostara slavio je na Poljudu 3:1 protiv Bilih. Iako je u pitanju bila prijateljska utakmica, privukla je 3000 ljudi, brojka je to s kojom nerijetko na Maksimiru barataju i protiv ozbiljnih prvoligaša u službenim utakmicama.


Dva gola za goste je zabio Nemanja Bilbija, za Hajduk je zabio Samuel Eduok. Zrinjski je u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena zabio treći gol preko Anesa Mašića. Zrinjski, koji je inače prošle sezone završio peti u prvenstvu BiH, izdržao je napade Hajduka i vratio se u Mostar s pobjedom.

Neki su pisali o pretjeranoj euforiji na jugu nakon nekoliko transfera i “ostanaka”, možda i nije loše jedan ovakav rezultat da stvari spusti na zemlju. Novi trener još se upoznaje s mentalitetom, igračkim kadrom, sigurno će mu trebati vremena.Hajduk je utakmicu počeo u sastavu: Silić – Dellova, Simić, Dimitrov, Dolček – Ćubelić, Atanasov – Jairo, Diamantakos, Eduok – Ljubičić, da bi na poluvremenu uveo Lovru Kalinića, Emira Sahitija, Marka Livaju, Stipu Biuka, Josipa Vukovića, Marija Vuškovića, Josipa Eleza, Davida Čolinu, Marija Čuića, Jana Mlakara i Gerga Lovrencsicsa.

Mašićev gol za 3:1 zaključio je generalku na Poljudu, sigurno nije dobro uoči starta HNL-a već ove subote.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI