REAL BI GA PUSTIO: Poznato gdje Luka Modrić nastavlja karijeru?

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Superzvijezda svjetske nogometne scene i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, igra svoju osmu sezonu u Real Madridu s kojim je tri puta postajao prvak Europe. Luka je često naglašavao da mu je želja oprostiti se u dresu ‘Kraljeva’, no želje su jedno, a realnost i bogate ponude drugo.

Pojavila se informacija da ga traži klub iz Miamija, slavnog imena Inter, čiji je vlasnik ni manje ni više nego ikona nogometne mode, Englez David Beckham.

Točnije, on je jedan od vlasnika kluba koji je ujedno i predsjednik, a Inter će se iduće godine natjecati u MLS ligi. U sjevernoameričku ligu često odlaze nogometne zvijezde u suton karijere poput Zlatana Ibrahimovića ili Waynea Rooneyja.

“David Beckham, jedan od vlasnika Intera iz Miamija, želi da Luka u tom klubu završi karijeru”,  otkrio je španjolski novinar Eduardo Inda gostujući u jednoj emisiji. Španjolski novinar, koji je i vlasnik portala OKDiario, kaže da Real Madrid ne bi imao ništa protiv.

“Real Madrid bi ga pustio jer će Modrić iduće sezone navršiti 35 godina”, dodao je Inda. Modriću ugovor s Realom traje do idućeg ljeta, a u klubu će odlučiti hoće li produžiti suradnju ili će Hrvat moći otići bez odštete.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI