Real je možda pao, ali Rijeka nije! Kekova momčad jedina u Europi bez poraza u svim natjecanjima

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ako se gledaju sva natjecanja ove sezone i sve europske lige, jedina momčad koja nema poraza u Europi je - Rijeka!

Realovom sjajnom nizu došao je kraj. Porazom kod Seville 2:1, Madrid je prekinuo nevjerojatan niz od čak 40 utakmica bez poraza u svim natjecanjima. To je bio, logično, prvi poraz Reala u ovoj sezoni, pa je tako jedini klub koji je ostao bez poraza u Ligi petice Kramarićev Hoffenheim koji je u 16. kola Bundeslige skupio deset remija i šest pobjeda.

No, Hoffenheim ima jedan poraz, onaj u Kupu protiv Kolna kada je momčad Juliana Nagelsmanna izgubila 2:1. Uz momčad Reala jedine momčadi koje još imaju po jedan poraz ove sezone u Ligama petice su Bayern i Nice, a po dva imaju Barcelona, Tottenham, Liverpool i Leipzig.

E sada, ako se gledaju sva natjecanja ove sezone i sve europske lige, jedina momčad koja nema poraza u Europi je – Rijeka!

Rijeka jest ispala ljetos od Basakeshira, ali poraženi su s dva remija, što znači da nisu izgubili, već samo ispali iz natjecanja. Istanbulski klub koji je izbacio Rijeku iz EL, također nema poraza u prvenstvu. Prvi su sa 11 pobjeda i šest remija, poraza nemaju, ali izgubili su od Shakhtara u Europskoj ligi dva puta, kao i Bešiktaš u turskom kupu.

Velški klub TNS također dobro kotira, imali su 27 utakmica bez poraza, ali prekunuli su ga ovoga vikenda, a također su izgubili u kvalifikacijama za Ligu prvaka od APOEL-a.



Kratko i jasno – Rijeka je trenutno jedina neporažena momčad u Europi!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI