Real ‘kraljevski’ podvalio Atleticu: Dogovorili su transfer koji bi mogao izazvati nogometni rat u Španjolskoj

Ovaj transfer je šokirao i Barcelonu jer su oni htjeli ojačati tu poziciju francuskim nogometašem, što je potvrio i Theov agent, ali je Hernandez odlučio potpisati za Real.

Iz Španjolske stiže gotovo nevjerojatna vijest, Real Madrid sljedeće sezone dovodi Thea Hernandeza. Real je odlučio aktivirati odštetnu klauzulu i oteti Hernandeza gradskom rivalu Atleticu za 24 milijuna eura.

Transfer je izuzetno zanimljiv jer se njime krši usmeni dogovor gradskih rivala. Naime, Real je u posljednjih nekoliko sezona bio zainteresrian za nekoliko Atleticovih igrača, ali iz crveno-bijelog tabora odlučili su da neće pregovarati s ‘kraljevskim klubom’. Usmeni dogovor je glasio da Real neće otimati susjedima igrače, pa se tako, recimo, Sergio Aguero i Falcao nikada nisu našli u Realu.

Ipak, Theo, lijevi bek na posudbi iz Atletica u Alavesu, napustit će Vincente Calderon i otići prema Bernabeuu i to bez ijedne odigrane minute. Ovaj transfer je šokirao i Barcelonu jer su oni htjeli ojačati tu poziciju francuskim nogometašem, što je potvrio i Theov agent, ali je Hernandez odlučio potpisati za Real i u ponedjeljak je odradio liječnički pregled.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI