REAL NA MODRIĆEV POGON IZBORIO ČETVRTFINALE: City rutinski odradio posao u uzvratu

screenshot

Real Madrid i Man.City plasirali su se u četvrfinale Lige prvaka. Real je i u drugoj utakmici osmine finala u Madridu su slavili protiv Atalante 3:1. I u prvoj utakmici u Bergamu bili su bolji s 1:0. Svoj veliki doprinos podjedi dao je izuzetno raspoloženi Luka Modrić.

Modrić je u 34. minuti iskoristio pogrešku Atalantinog golmana Marca Sportiella koji mu je poklonio loptu, krenuo je prema golu i sjajno je asistirao Karimu Benzemi, a francuski napadač iskoristio je to dodavanje golom za 1:0.

Na 2:0 povisio je kapetan Kraljeva Sergio Ramos u 60.minuti. Zbog prekršaja na Viniciusu na samom rubu kaznenog prostora sviran je kazneni udarac a Ramos je povećao na 2:0.

U zadnjih deset minuta pala su još dva gola. U 83.minuti Atalanta je smanjila na 2:1 golom Muriela iz slobodnjaka  da bi konačnih 3:1 postavio Asensio dvije minute kasnije.

Modrić je odradio svih 90 minuta za Real a Mario Pašalić igrao je prvo poluvrijeme za goste iz Bergama.



City se nije previše mučio

Manchester City uvjerljivo je osigurao prolazak u susretu s Borussijom Mönchengladbach. Nakon 2:0 za City u prvoj utakmici, uzvrat je također odigran na neutralnom terenu u Budimpešti, a momčad Pepa Guardiole ponovno je slavila s 2:0.

Oba gola pala su u ranoj fazi utakmice, u prvih 20 minuta. U 12. je prekrasnim udarcem zabio Kevin de Bruyne, a u 18. je konačni rezultat postavio Ilkay Gundogan.

Preostala dva četvrfinalista bit će poznati u srijedu navečer kad će Chelsea dočekati Atletico Madrid s prednošču 1:0 iz prve utakmice u Madridu, dok će Bayern u Munchenu samo odraditi posao s Lazijem jer branitelj naslova ima iz Rima veliku prednost od 4:1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI