REAL PRODAJE RONALDA ZA 180 MILIJUNA EURA? Cristiano šokirao navijače odgovorom

Nogomet je odavno postao biznis i nema se previše smisla snebivati nad činjenicom da je netko zaista spreman dati 180 milijuna eura za nogometaša.

Portugalski medij A Bola izašla je u srijedu sa senzacionalnom i gotovo nevjerojatnom pričom kako najbolji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, napušta redove Real Madrida za vrtoglavih 180 milijuna eura. U modernom nogometu ništa više ne može iznenaditi, lojalnost prema klubu praktički više ni ne postoji, čast izuzecima, a cifre koje se odvajaju za odštete i plaće igračima prelaze sve granice dobrog ukusa.

No, nogomet je odavno postao biznis i nema se previše smisla snebivati nad činjenicom da je netko zaista spreman dati 180 milijuna eura za nogometaša. Tako je portugalski list objavio kako Manchester United, PSG i Monaco i neki kinski klubovi mogu namiriti golemu odštetu za Ronalda, ali zanimljiv je bio odgovor Cristiana kada su ga pitali postoji li mogućnost da napusti klub za spomenuti novac.

“Ništa nije nemoguće”, rekao je Ronaldo i time je donekle šokirao javnost.

Objasnili smo ranije neke od razloga zbog kojih bi Ronaldo zaista mogao napustiti Real, a Portugalac ih je na neki način i potvrdio. Ukratko, čovjek je s Realom osvojio sve što se osvojiti dalo, u 394 utakmice upisao je 406 golova, a ovoga ljeta mogao bi lako postati najskuplji nogometaš u povijesti, a mogao bi postati i najplaćeniji jer tko god da ga dovede morat će nadmašiti primanja koja mu daje Real.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI