REALOV GAZDA BRUTALNO UDARIO PO RONALDU I SLAVNOG TRENERA: ‘On je lud. Taj čovjek je idiot, on je bolestan’

screenshot/CBS.sport

Nakon završetka Eura i prije početka nove klupske sezone, nogometna Španjolska zaokupljena je pričom u kojoj je u prvom planu Florentino Perez, predsjednik Real Madrida.

Nakon što je verbalno napao Realove legende Raula i Ikera Casillasa, o Perezu se piše i priča nakon objave još jedne snimke koju je donio list El Confidencial.

Na audio zapisu može se čuti kako prvi čovjek Reala, među ostalim, riječima udara na Cristiana Ronalda.

Kako su približili španjolski mediji, uključujući Marcu, ova snimka nije nova. Perezove riječi koje su snimljene dogodile su se još u listopadu 2012., dok je sjajni Portugalac bio Realov igrač. Realov predsjednik tada je surađivao s Ronaldom u svojem drugom mandatu na čelu madridskog kluba, koji još uvijek traje, a riječi su bile vrlo teške.

“On je lud. Taj čovjek je idiot, on je bolestan. Da nije tako, ne bi radio sve stvari koje radi’, rekao je Perez tada o Ronaldu.



Perez je u objavljenoj snimci imao i druge mete. Jedna od njih bio je Jose Mourinho, koji je u to vrijeme bio na klupi Reala. Na račun portugalskog trenera stigle su slične riječi kakve su se mogle čuti i o Ronaldu.

Realov predsjednik nazvao je Mourinha nenormalnim, a i za njega i za Ronalda kazao je da imaju užasan ego, uz dodatak da su obojica razmaženi i ne vide realnost. Da nisu takvi kakvima ih opisuje u snimci, Perez je istaknuo svoj stav da su i Ronaldo i Mourinho mogli zaraditi više novca.

Riječi koje su otišle na račun dvojice Portugalaca naslanjaju se na objavljenu snimku u kojoj se čuje kako Perez omalovažava učinak Raula i Casillasa u Realu, nazivajući ih – prijevarama.

Perez je nakon te snimke objavio reakciju da se radi o ‘curenju’ zapisa iz njegovog razgovora s novinarom Joseom Antonijem Abellanom, s tajnim snimanjem razgovora o kojem se govori. Realov predsjednik je nakon izlaska svojih riječi u javnosti kazao da se radi o izvlačenju stvari iz konteksta, bez šire slike koja bi otkrila zašto je izrekao ono što se može čuti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI